Disclaimer - Missing Piece
628
page-template-default,page,page-id-628,theme-bridge,bridge-core-2.7.7,woocommerce-no-js,yith-wcbm-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-19.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Disclaimer

Door het gebruik van deze website stemt u in met disclaimer, privacyverklaring en algemene voorwaarden van The Missing Piece.

 

De inhoud van deze site is met zorg en naar beste weten samengesteld en The Missing Piece spant zich ervoor in om de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Echter, ondanks deze zorg kan het zijn dat de inhoud van deze website niet geheel juist is.

 

The Missing Piece aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van onvolkomenheden of onjuistheden in de inhoud van deze site of het niet beschikbaar zijn van de site. The Missing Piece staat niet in voor de juistheid van de informatie op sites van derden en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, ontstaan door de inhoud van sites van derden waarnaar door middel van hyperlinks wordt verwezen of van sites van derden die verwijzen naar deze site.

 

Alle rechten zijn voorbehouden aan The Missing Piece, waaronder het recht om toegang tot deze website te ontzeggen en van bepaalde diensten of producten gebruik te maken. In aansluiting hierop kan The Missing Piece de toegang en het gebruik van deze website monitoren.

 

De inhoud van deze website is beschermd met auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Kopiëren van deze website of delen ervan is enkel toegestaan met de expliciete schriftelijke toestemming van The Missing Piece.